16 Mart 2015 Pazartesi

Teşekkürler

Yavaş yavaş yolun yarısına gelmeye başladım.

Bir iki yıla kalmaz yolun yarısına geldim der, kendimi duvardan duvara vurmaya başlarım. Ahhh gençliğim, zalimsin zaman diyerek iç geçirebilirim.

Şaka bir yana bu yıl da güzel bir yaş aldım.

Sosyal mecralardan gelen kutlama mesajları çok hoşuma gitti. Uzun süre iletişime geçme şansım olmayan arkadaşlarımdan gelen güzel dilekler mutluluk vericiydi. Bu mesajlar dışında canım dostlarımdan gelen videolu ve ses kayıtlı kutlamalar, aramalar ve mesajlar ise günümü daha da güzelleştirdi.

Ne güzeldir hatırlanmak, ne güzeldir seni seven ve sevgisiyle sarmalayan insanlarla çevrili olduğunu bilmek.

Her zaman söylerim, beni çok seven bir aileye sahip oldum. Çok sevildim ve şımartıldım. Bu ömrüm boyunca en büyük servetim oldu.

Sonra yaşamımı birleştirdiğim sevgilim çıktı karşıma. Yine sevgiyle sarıp sarmalandım.

İyi insanlarla kesişti yolum. Güzel yürekli dostlarım oldu. Sevgiyle büyütülen, emek verilen arkadaşlıklarım, gönül bağlarım oldu.

Bunları düşündükçe “Daha ne olsun ki” diyorum.

Doğum günüm bunları düşünme ve bir kez daha şükretme şansı verdi bana.

Bugün beni hatırlayan ve benimle güzel dileklerini paylaşan herkese teşekkürler.

Hepinizi iyi ki tanıdım, iyi ki bu kadar güzelliği hayatıma sığdırabildim.

Hayatıma bir şekilde giren ve bu sevgi yumağı içerisinde tutunamayan, kalbinde benim kadar sevgi taşıyamayan tüm insanlara bir sözüm var; Her birinizle yollarımız belirli noktalarda kesişti evet ama birbirimizin hayatlarına dahil olmadık. Kimilerinize kızdım, kimilerinizi sevdim, kimilerinize küstüm, kimilerinizi ise umursamadım. Hislerim ne olursa olsun hepinize teşekkürler. Hayatıma renk kattınız ve beni gerçekten seven insanlara daha çok bağlanmamı sağladınız.

Sevgiler.




İç Sesimden Not: Bu yazıyı okuyacak kadar zaman ayıran dostlar, hayatı sevmek, aldığın nefesin kıymetini bilmek, sevmek ve sevilmek bu dünyadaki en önemli şeyler. Hayatta gerçekten önemli olan şeyleri anlamak için yolun yarısına gelmek gerekmez. İçinizde sizi yoran tüm duygulardan arının ve sadece  ........ (Boşluğu içinizden geçtiği şekilde doldurun:)