17 Temmuz 2013 Çarşamba

Bayılıyorum Chado'nun Yeşil Çayına...

Ramazan ayına damgasını vuran beslenme sorunlarına önlem alınmaya çalışılsa da vücudun yeme içme dengesi mutlak değişkenlik gösteriyor. İftardan sonra yemeklerin getirdiği halsizlik ve mide sorunları hepimizi mutsuz ediyor. İşte tam bu anda Chado'nun birbirinden zengin ve özel içerikli çayları devreye giriyor.

Gurme çay statüsünde birbirinden doğal ürünleri bir araya getirerek leziz çaylar üreten Chado, Ramazan’da da hayatı kolaylaştırıyor. Tüm gün aç kaldıktan sonra iftar saatinde tüketilen yemekler ne kadar hafif olursa olsun, ağırlık ve halsizliğe sebep oluyor. Chado’nun dünyanın farklı bölgelerinden harmanladığı çay çeşitleri ile iftar sonrası rahatlamak ve benzersiz bir çay keyfi yaşamak mümkün.


 İftardan sonra bir fincan Chado yeşil çay ve bitkisel çay çeşitlerinden dilediğinizi içebilir, bu sayede iftarda tükettiğiniz yemeklerin ağırlığından kurtulabilirsiniz. Mesela benim en sevdiğim çay, Chado Yeşil Çay...


Chado Çay çeşitlerine bir tık kadar yakınsınız. www.chado.com.tr adresinden istediğiniz ürünü seçip, keyif yapmayı ihmal etmeyin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder