11 Ocak 2013 Cuma

Saçlarımız için devrim yaratacak ürün bulundu!

Kadın-erkek hepimizin en önem verdiği yerdir saçlarımız. Herkes sağlıklı ve güzel saçlara sahip olmak ister. Türlü ürün, şampuan, bakım malzemesi deneriz. Ama olmayınca olmaz. Hepimiz bomba bir yenilik bekler dururuz. Son yılların en büyük bombası Kerastase'dan geldi.

Son yıllarda sağlık ve güzellik alanlarında yapılan tüm çalışmaların odak noktası olan kök hücreler, yepyeni bir teknoloji ve Kérastase tecrübesi ile buluştu; Initialiste ortaya çıktı.


Bu harika ürünün lansmanında bende vardım. Kérastase Pazarlama Müdürü Neslihan Üner’in açılışını yaptığı lansmanda Dr. Tunç Tiryaki’nin kök hücre temalı sunumu yaptı ve orada olan herkes gibi bende bu sunumu şaşkınlıkla izledim. Kök hücre uygulamalarında Türkiye’nin en başarılı ismi olan Dr. Tunç Tiryaki yaptığı konuşmada kök hücrelerin gücünü anlatırken, Initialiste’in de saçlar üzerinde yaratacağı mucizevi etkiyi bizlere gösterdi.

“Saçın Geleceği” olarak nitelendirilen Initialiste, kök hücre teknolojisi kullanılarak elde edilen ilk saç bakım serumu! İçerdiği bitkisel kök hücrelerle saç köklerine etki ederek saçı hiç olmadığı kadar güzel, parlak ve güçlü hale getiren Initialiste, 24 yıllık çalışmaların ardından ortaya çıkan, saç bakım alanında devrim yaratacak bir yenilik!

Anne adaylarına da belirtmek isterim ki hamileliğiniz süresince bu serumu kullanmanızın hiçbir sakıncası yok. Ama siz yine de doktorunuza danışın. Güzel saçlı anne adayı olarak doğumunuzu bekleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder