10 Ocak 2013 Perşembe

Wyndham İstanbul Kalamış Marina’da Blue Harmony SPA deneyimi ile tanışın!

Vücuduna özen gösteren hanımlar ve beyler için çok güzel bir öneride bulunacağım şimdi. Dinlenmek, tazelenmek ve yenilenmek için bir fırsat: Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da Blue Harmony SPA...

Anadolu yakasında yaşayan bir insan olarak Dünya'nın önde gelen otellerinden biri olan Wyndham'ın İstanbul'da açılması beni çok mutlu etti. Bunun yanında diğer bir mutluluğum da Blue Harmony SPA'nın Wyndham içerisinde açılmış olması.

Sevgililer Günü için canım sevgilime verebileceğim en güzel hediye alternatiflerinden biri bu olabilir diye düşünüyorum. Dinlendirici ve tazelendirici bir spa keyfi.

Meraklıları için işte detaylı bilgi...


Wyndham İstanbul Kalamış Marina’da Blue Harmony SPA deneyimi ile tanışın, ruh ve beden renginizi yakalayın!

Anadolu Yakası’nın en özel semtlerinden Kalamış’ta kapılarını açan Wyndham İstanbul Kalamış Marina’nın bünyesindeki Blue Harmony SPA, sizleri daha önce hiç yaşamadığınız bir deneyimle buluşturuyor…

Anadolu yakasında konumlanan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, misafirlerine konforu ve kusursuz hizmet kalitesi ile her alanda yeni ve lüks bir yaşam stili sunuyor. Wyndham İstanbul Kalamış Marina, göz kamaştıran mimarisi ve kusursuz hizmet anlayışıyla kalite sevenleri beş yıldızlı premium şehir oteli konforu ile tanıştırırken; her misafirinin özel olduğunu unutmuyor. 3500 metrekarelik bir alana kurulan Blue Harmony SPA, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmeniz, yeniden doğmuşçasına rahatlamanız için Wyndham Istanbul Kalamış Marina’da sizleri bekliyor.


Blue Harmony Spa’ya gelenler dinginlik ve huzur veren özel olarak tasarlanmış bir ortamda ağırlanıyor. Uzak Doğulu ve Türk Terapistler tarafından hizmet verilen Blue Harmony Spa’da her biri farklı özelliklerle donatılmış masaj odaları, çiftlere özel hamamlı ve jakuzili masaj odaları, kozmetik bakım ünitesi, buhar &sauna odası ve hamam yer alıyor. Her deneyimi misafirleri için kusursuz bir hale getirmeyi hedefleyen Wyndham İstanbul Kalamış Marina, bunun için dünyanın en özel markalarıyla birlikte Blue Harmony SPA’yı geliştiriyor. Home Made firmasının özel olarak ürettiği masaj yağlarının yanı sıra,  Carita Paris, Elemis, Sparitüel ve Teamae gibi uluslararası markaların kozmetik ürünleriyle özel bakımlar uygulanmaktadır. Bayanlara uygulanan kozmetik bakımlar sayesinde SPA keyifleri kat ve kat arttırılıyor.

Sağlığına ve güzelliğine hak ettiği önemi vermek isteyenlerin, konfor ve lüksle buluştuğu yeni adres Wyndham Istanbul Kalamış Marina Blue Harmony SPA olacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder